Blog khas yang menceritakan segala perjalanan serta persiapan untuk misi khas 2012 nanti.Segala pahit manis perjalanan misi khas 2012 akan di coretkan disini. hanya perempuan biasa-biasa bersama lelaki biasa-biasa tapi perjalanan yang luar biasa..mungkin..

Thursday, April 19, 2012

dah decide theme colour.

Dah settle hal bertunang,kene fikir pulak hal persiapan untuk majlis kahwin.nielah berat kan.but masa sibuk wat persiapan bertunang ari tue,me ade jugak selit-selit sikit persdian kahwin.me decide untuk amik colour GREEN!
Me x tau la specific name untuk green yg me nak.but,colour baju untuk resepsi me lebih kurang mcm baju ni


first sight je tgk pic ni me terus fall in love dgn colour hijau ni.so me discuss with maklong & kak yana merangkap wedding planner me.ok kan?
at the same time me ade jugak pikir-pikir theme masa bertandang/sambut menantu nanti.But alhamdullilah,masa bertunang family hubby me bagi 2 pasang kain untuk buat baju. 1 untuk nikah. normally nikah pakai warna putih la kan.but nanti me review pasal kain untuk nikah.and lagi 1 pasang warna purple.So after discuss bersama hubby,kitaorg decide PURPLE for majlis bertandang/sambut menantu.


this purple.kain lace beading yg sgt sarat nanti me upload pic kain ni betol k. :)
so dh saving kat situ.xpayah nak pening kepala pikir colour ape or meterial kain mcmner untuk masa bertandang sebab dh dapat FOC.alhamdullilah....

so..so..so...
untuk masa resepsi me,rasa mcm nak combination colour mcm nie..


or


or


pening nyer....hahahah..so tolong me for decide ye..
or ade idea2 lain ke..

see u all agin! xoxo!





3 comments:

  1. wahhh!!emerald green ^_^ ijau ni mmg shantek & in la :)sure u look gorgez t aw ^_^

    ReplyDelete
  2. eika: hai...ouh!name nyer emerald green eh..cantik kan colour tue.

    ReplyDelete